de Katalysator PDF ePub eBook

Books Info:

de Katalysator free pdf Karel is redacteur bij een uitgever en leert op een borrel zijn collega Isabel kennen. Hun passie, wandelen, brengt hen bij elkaar. Ze besluiten samen een voettocht te ondernemen, om elkaar beter te leren kennen, langs de oostgrens van Nederland en de Noorse bergen. Maar er gebeurt iets wat geen van beiden voor mogelijk had gehouden. Het landschap wordt daarna een stille getuige van een dramatische gebeurtenis. Hoe heeft dit alles zo kunnen gebeuren? En hoe moet het nu verder? Een roman over liefde, jaloezie, haat en schaamte. Fred Triep (1949) is bioloog. Hij woont in Amsterdam en is werkzaam als docent biologie en ict aan het Horizon College in Alkmaar. Zijn passies zijn reizen, wandelen, fotograferen, lezen en schrijven. Hij schrijft al jaren non-fictie, reisverhalen voor tijdschriften op gebied van berg- en buitensport en artikelen voor de Hortuskrant. Daarnaast onderhoudt hij een website over wandelen (www.wandelwebsite.nl) en over botanie (www.botaniewebsite.nl). Na twee cursussen aan de schrijversvakschool werd ook het schrijven van fictie een uitdaging voor hem.

About Fred Triep

However, currently we simply cannot supply you with info on the particular Publisher Fred Triep. But this does not always mean that we are unsuccessful on the variety. Additionally we question that you help us in this subject. In case you have leisure time and require can hugely appreciate in case you present to all of us your data. While obtaining such comments and information via users concerning the de Katalysator Author Fred Triep, we all very first her examine. After we make certain that just about all accurate, simply just post this. Most of us understand why help and thanks in advance.

Details Book

Author : Fred Triep
Publisher : America Star Books
Data Published : 02 January 2015
ISBN : 1680905120
EAN : 9781680905120
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 96 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews de Katalysator17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Dramatische Werken [DUT] free pdfDramatische Werken [DUT]

  Dit boek (hardcover) is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Droom Crash free pdfDroom Crash

  Hoe het leven van een schipperszoon kan verlopen als zijn ouders en broer zijn overleden en hij samen met zijn vrouw het besluit heeft genomen om naar een Grieks eiland te verhuizen in de middellandse zee..


 • Portugal in poezie Een reis in gedichten [DUT] free pdfPortugal in poezie Een reis in gedichten [DUT]

  Wie Portugal wil kennen. moet zijn dichters lezen. Zij beschrijven als geen ander het Portugese verleden en verlangen. de dorpen van de Alentejo. de klank van de troubadours van Coimbra en de geur van de rivieren..


 • Drie Vertellingen [DUT] free pdfDrie Vertellingen [DUT]

  Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Tandheelkundige Kennis Voor Tandartsassistenten [DUT] free pdfTandheelkundige Kennis Voor Tandartsassistenten [DUT]

  Dit boek geeft een volledig overzicht in tekst en beeld van de belangrijkste tandheelkundige kennis voor de tandartsassistent. Hierbij komen o.m. aan bod: anatomie/fysiologie..


 • de Katalysator free pdfde Katalysator

  . Karel is redacteur bij een uitgever en leert op een borrel zijn collega Isabel kennen. Hun passie, wandelen, brengt hen bij elkaar. Ze besluiten samen een voettocht te ondernemen, om elkaar beter te