Quina Emocio! La Berta Se'n Va de Colonies [CAT] PDF ePub eBook

Books Info:

Quina Emocio! La Berta Se'n Va de Colonies [CAT] free pdf La Berta se'n va de colonies a La Granja i experimentara un bon grapat d'emocions, algunes d'agradables i d'altres que no. Amb els seus amics, Pau i Martina, superaran emocions com la por o l'enyoranca i s'ho passaran pipa!"

About Julia Prunes Massaguer

Julia Prunes Massaguer va neixer a Terrassa el 24 d'abril de 1973, com qui diu, de la ma de Sant Jordi. D'aqui li devia venir la seva passio per la lectura, doncs ja de ben petita endrapava molt llibres. I va despertar-se-li tambe, la passio per escriure. Els infants, la familia i l'educacio en el lleure han estat la seva altra passio. Amb 16 anys ja feia de monitora a l'Esplai de Ca n'Aurell, a Terrassa, i amb 26, juntament amb el seu company, el Ferran, engeguen un servei extraescolar de ludoteca i funden l'Associacio pel joc en el lleure El Dau, organitzant les activitats extraescolars a diferents escoles de la ciutat. Tot i ser infermera i especialitzada en pediatria, el desembre de 2001, la maternitat va capgirar la seva vida i va fer que es replanteges moltes coses. Va deixar el mon hospitalari i va comencar a fer d'assessora de lactancia i fou cofundadora, l'any 2004 del grup de suport a la lactancia materna Do de mare de Terrassa, del que encara n'es membre actiu. Seguidament es fa formar com a doula a l'associacio Mares doules i des d'aleshores acompanya a mares i families en el part i postpart. Tambe es educadora de massatge infantil, certificada per la IAIM (International Association of Infant Massage) i membre d'AEMI (Asociacion Espanola de Masaje Infantil) organitzant cursos de massatge per a pares i mares amb nadons de 0 a 12 mesos. La Julia es una dona polifacetica, tambe es music i el Nadal de 2010 va treure el disc A flor de pell, amb tot de cancons per fer massatges i caricies en familia. Al 2010, va accedir a la formacio de Mediadors Naturals que organitzava el Servei de Mediacio Comunitaria de l'Ajuntament Terrassa, entrant a formar part del projecte de mediadors voluntaris amb l'objectiu d'acostar la cultura de la mediacio a tota la ciutadania. Comenca a preparar tallers i activitats sobre gestio de conflictes per a families i llavors, va neixer la col.leccio de contes protagonitzats per la Berta... Actualment tambe es dedica a dinamitzar tallers i activitats sobre educacio emocional i gestio de conflictes per a families i escoles. Explica els seus contes a nens i nenes de cicle mitja per parlar-los de la mediacio, l'empatia, l'assertivitat i la comunicacio afectiva. La Julia es mare de 3 fills, el Didac, l'Oriol i el Jan... ella sempre diu que son el seu motor i que ells l'han dut a treballar amb i per a les families, una cosa que l'omple i l'ajuda a creixer com a persona i sobretot, com a mare."

Details Book

Author : Julia Prunes Massaguer
Publisher : Omniabooks
Data Published : 21 April 2015
ISBN : 8494314858
EAN : 9788494314858
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 30 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews Quina Emocio! La Berta Se'n Va de Colonies [CAT]17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Observations on the Late and Present Conduct of the French, with Regard to ... free pdfObservations on the Late and Present Conduct of the French, with Regard to ...

  Excerpt from Observations on the Late and Present Conduct of the French. With Regard to Their Encroachments Upon the British Colonies in North America: Together With Remarks on the Importance of These Colonies to Great-Britain To His Excellency William Shirley..


 • Legal Pluralism and Empires, 1500-1850 free pdfLegal Pluralism and Empires, 1500-1850

  Historians used to imagine empire as an imperial power extending total domination over its colonies. Now. however. they understand empire as a site in which colonies and their constitutions were regulated by legal pluralism: layered and multicentric systems of law..


 • Berta and Elmer Hader free pdfBerta and Elmer Hader

  Bert and Elmer Hader were incredibly talented. They married in 1919 and together forged a fifty-year-long artistic career that was to produce thousands of pieces of art..


 • Empires and Colonies in the Modern World free pdfEmpires and Colonies in the Modern World

  In Empires and Colonies in the Modern World: A Global Perspective. Heather Streets-Salter and Trevor R. Getz provide a thorough overview of modern empires and colonialism from the late fifteenth century to the present..


 • Lenny the Lizard free pdfLenny the Lizard

  If your family lives in an area where the climate is mild year round. there is a good chance your child will encounter some very interesting animals in the yard. Six-year old Bubby lives in a small bungalow with his Grandma Berta..


 • Quina Emocio! La Berta Se'n Va de Colonies [CAT] free pdfQuina Emocio! La Berta Se'n Va de Colonies [CAT]

  Downloadable Audio Books Library. La Berta se'n va de colonies a La Granja i experimentara un bon grapat d'emocions, algunes d'agradables i d'altres que no. Amb els seus amics, Pau i Martina, superara