Lichtvoetig PDF ePub eBook

Books Info:

Lichtvoetig free pdf Hoe kan een boswandeling 300 jaar duren? Zijn de muren van Jericho door voetstappen en bazuingeschal ingestort? Is de zwembadpas het ultieme lopen? Waarom loopt men in het ene land om een heilige berg heen, maar klimt men in het andere er juist op? In deze bundel wordt de lezer aan de hand van deze en soortgelijke vragen meegevoerd op voettochten in een ver en een nabij verleden. Legendarische marsen onder leiding van Mao en Gandhi, middeleeuwse en moderne pelgrimages met al hun ontberingen naar onder andere Rome en Santiago, maar ook het tammere voetenwerk van de hedendaagse welvaartsmens in de Eifel, de Harz en jawel, op het Pieterpad. Een boek vol korte en lange verhalen in hun historische context en met bijzondere beelden. Hans Huijboom is historicus. Hij woont in Amsterdam en was tot 2010 als geschiedenisleraar verbonden aan het Alkwin Kollege in Uithoorn. In 1984 was hij co-auteur van de wandelgids Te voet Amsterdam uit. Hij heeft een aantal artikelen geschreven op het gebied van wandelen en geschiedenis. Op dit moment geeft hij Nederlands aan anderstaligen. Ook begeleidt hij nieuwkomers bij hun inburgering en is hij gids bij stadswandelingen in Amsterdam. Hij houdt van reizen, wandelen, fietsen, schaatsen en lezen.

About Hans Huijboom

Sadly, currently we simply can't give you information regarding the Manager Hans Huijboom. However, this doesn't mean that we do not work on her assortment. We all question that you just allow us within this issue. Should you have free time and need can hugely enjoy when you present to people your data. While acquiring these kinds of feedback and information via users about the Lichtvoetig

Details Book

Author : Hans Huijboom
Publisher : America Star Books
Data Published : 02 January 2015
ISBN : 168090728X
EAN : 9781680907285
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 168 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews Lichtvoetig17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Drie Vertellingen [DUT] free pdfDrie Vertellingen [DUT]

  Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Dramatische Werken [DUT] free pdfDramatische Werken [DUT]

  Dit boek (hardcover) is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Klaprozen Per Stuk free pdfKlaprozen Per Stuk

  Een bundel verhalen. waarin dieren en bloemen. maar ook bridgekaarten aan het woord komen om hun wedervaren te vertellen. Verder blijkt een filosofisch ingestelde uil zijn oerinstinct toch niet te kunnen beheersen..


 • Amsterdam free pdfAmsterdam

  Are You Ready for an Adventure. Amsterdam Is Waiting For You. Welcome to the Ultimate Amsterdam Travel Guide For Tourists. * * *FREE GIFT INSIDE - How to Learn Any Language 300% FASTER* * * Are you planning to travel to Amsterdam soon..


 • Droom Crash free pdfDroom Crash

  Hoe het leven van een schipperszoon kan verlopen als zijn ouders en broer zijn overleden en hij samen met zijn vrouw het besluit heeft genomen om naar een Grieks eiland te verhuizen in de middellandse zee..


 • Lichtvoetig free pdfLichtvoetig

  Digital Books Free. Hoe kan een boswandeling 300 jaar duren? Zijn de muren van Jericho door voetstappen en bazuingeschal ingestort? Is de zwembadpas het ultieme lopen? Waarom loopt men in het ene land