Alles Wordt Gewoon PDF ePub eBook

Books Info:

Alles Wordt Gewoon free pdf In drie generaties verandert er veel. Wij mensen zijn van nature niet erg veranderingsgezind. Wij moeten vaak wennen aan het nieuwe en dat lukt ons altijd weer. Uiteindelijk merken wij dat wij het nieuwe heel gewoon zijn gaan vinden en dat wij eigenlijk bijna vergeten zijn hoe het ooit was. De auteur laat ons hoe het was opnieuw ontdekken. Via tal van korte autobiografische verhalen. Geen idealisering van het verleden, maar een nuchtere registratie van eigen waarnemingen en belevenissen in de afgelopen zeventig jaar. Het is aan de lezer zelf om de vergelijking met het heden te maken. Henri Pieter werd in 1945 geboren in Rotterdam. Na zijn studie economie verliet hij die stad. Hij werkte enkele jaren als marketingdeskundige. Daarna vervulde hij tot aan zijn pensioen begin 2010 functies op het gebied van Human Resources Management. Eerder verscheen van zijn hand 'Prostaatkanker, hoe ontdek je het en dan?' Een patientverslag.

About Henri Pieter

Sad to say, presently we cannot supply you with details about the particular Manager Henri Pieter. Nevertheless doesn't mean that we do not work for my child series. We ask which you allow us to within this matter. If you have spare time and desire will probably hugely take pleasure in in the event you offer us all your details. Whenever obtaining such comments and info through users regarding the Alles Wordt Gewoon Author Henri Pieter, all of us 1st the woman's check out. Once most of us be certain that just about all real, simply publish the idea. Most of us see why help and also appreciate it upfront.

Details Book

Author : Henri Pieter
Publisher : America Star Books
Data Published : 04 December 2014
ISBN : 1680902849
EAN : 9781680902846
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 122 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews Alles Wordt Gewoon17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Droom Crash free pdfDroom Crash

  Hoe het leven van een schipperszoon kan verlopen als zijn ouders en broer zijn overleden en hij samen met zijn vrouw het besluit heeft genomen om naar een Grieks eiland te verhuizen in de middellandse zee..


 • Flip Langstaart free pdfFlip Langstaart

  Flip Langstaart. een muis met een heel bijzondere staart. beleeft spannende avonturen. Hij leert tijdens zijn belevenissen vele nieuwe vrienden kennen..


 • Klaprozen Per Stuk free pdfKlaprozen Per Stuk

  Een bundel verhalen. waarin dieren en bloemen. maar ook bridgekaarten aan het woord komen om hun wedervaren te vertellen. Verder blijkt een filosofisch ingestelde uil zijn oerinstinct toch niet te kunnen beheersen..


 • Drie Vertellingen [DUT] free pdfDrie Vertellingen [DUT]

  Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd..


 • Portugal in poezie Een reis in gedichten [DUT] free pdfPortugal in poezie Een reis in gedichten [DUT]

  Wie Portugal wil kennen. moet zijn dichters lezen. Zij beschrijven als geen ander het Portugese verleden en verlangen. de dorpen van de Alentejo. de klank van de troubadours van Coimbra en de geur van de rivieren..


 • Alles Wordt Gewoon free pdfAlles Wordt Gewoon

  . In drie generaties verandert er veel. Wij mensen zijn van nature niet erg veranderingsgezind. Wij moeten vaak wennen aan het nieuwe en dat lukt ons altijd weer. Uiteindelijk merken wij dat wij het n