Praktische Verloskunde [DUT] PDF ePub eBook

Books Info:

Praktische Verloskunde [DUT] free pdf Praktische verloskunde besteedt onder andere ruimschoots aandacht aan risicobeoordeling, begeleiding van een normale zwangerschap en een normale bevalling thuis, borstvoeding en anticonceptie post partum. Ook kleine en grote problemen van de pasgeborene, direct post partum in de eerste levensweek, komen aan de orde.

About Marianne Prins

In het medische vakgebied neemt de verloskunde een unieke plaats in. De verloskundige zorgverlener behandelt immers niet alleen afwijkingen en ziekten, maar begeleidt ook een ongecompliceerd proces. Een belangrijke taak daarbij is het bevorderen van het welzijn van moeder en kind. Een groot deel van dit boek is dan ook gewijd aan de begeleiding van een ongecompliceerde zwangerschap, baring en kraamperiode.Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer counseling bij screening en diagnostiek, borstvoeding en anticonceptie. Verder is er aandacht voor de acute verloskunde en problemen bij de neonaat in de eerste levensweek. Daarnaast besteedt het boek" "aandacht aan risicobeoordeling en begeleiding van de gecompliceerde zwangerschap, baring en kraamperiode. De laatste inzichten zijn opgenomen. In deze dertiende, herziene druk zijn ook hoofdstukken over de verloskundige organisatie en het samenwerken in de verloskunde toegevoegd.Praktische verloskunde is een goede handleiding voor de zorgverlener in de eerste- en tweedelijns verloskunde: de verloskundige, de huisarts, en zij die in opleiding zijn voor deze beroepen. Daarmee is het boek ook geschikt voor studenten geneeskunde en arts-assistenten in opleiding."

Details Book

Author : Marianne Prins
Publisher : Bohn Stafleu Van Loghum
Data Published : 24 July 2014
ISBN : 9036804469
EAN : 9789036804462
Format Book : PDF, Epub, DOCx, TXT
Number of Pages : 418 pages
Age + : 15 years
Language : English
Rating :

Reviews Praktische Verloskunde [DUT]17 Comments Add a comment
Related eBooks Download


 • Post Partum Depression - Knowing More about Postnatal Depression free pdfPost Partum Depression - Knowing More about Postnatal Depression

  Table of Contents Post Partum Depression Table of Contents Introduction Symptoms Causes of PPD Doctor. Can You Please Help Me. Who Can Get PPD. - Risk factors Suffering from PPD Duration Conclusion Author Bio Publisher Introduction It may be an emotional or well-known sentimental cliche that a mother is not really a mother until she has held her baby in her arms..


 • The Mother's Tongue free pdfThe Mother's Tongue

  Poems in "The Mother's Tongue" move in images of the living world that include plants and creatures both native and non-native to American landscapes. These poems move via persona and personal lyric through expressions of ambivalence about choosing the life of the body - of womanhood and motherhood - through the strange realm of pregnancy into the netherworld of the post-partum period and out into the world again..


 • Geitestreken free pdfGeitestreken

  Een ondeugend geitje dwaalt van het geitedorp af en beklimt de rotsen in de buurt. Een plek waar de geitenkinderen niet mogen komen. Het kindergeitje komt in de problemen..


 • Post-dykes to Watch Out for free pdfPost-dykes to Watch Out for

  Mo's having a touch of performativity anxiety a post-feminist. post-gay kind of moment in Alison Bechdel's ninth cartoon collection..


 • Theory of the Post-War Periods free pdfTheory of the Post-War Periods

  Studying both France and Germany in its discussion of post-war issues. this book uses a new cultural-theoretical approach to develop a philosophy to overcome post-war traumata..


 • Praktische Verloskunde [DUT] free pdfPraktische Verloskunde [DUT]

  . Praktische verloskunde besteedt onder andere ruimschoots aandacht aan risicobeoordeling, begeleiding van een normale zwangerschap en een normale bevalling thuis, borstvoeding en anticonceptie post p